Ruter

Rutebeskrivelser

Skrevet den 21. marts 2018

Alle ruter ligger i det nordlige Herning, og 2017 var speciel. Og det bliver 2018 også, da området "Lillelund Engpark" fortsat ikke er blevet etableret færdigt. Så ruterne i 2018 bliver som dem i 2017.

Hent rute for 2017

Lillelund Engpark er et STORT hul, da kommunen er i gang med at omdanne hele området. "Hullet" skal blive til en regnvandsø - Hjertestien skal genetableres i forbedret udgave.... men dette nås ikke til den 8. april 2018, så derfor løbes der igen i år på andre ruter:

10 km og ½ maraton går stadigvæk til den dejlige Fuglsangsø med de mindre bakker og så retur. ½ maraton løberne har en lille ekstra sløjfe rundt omkring udkigspunktet derude. De får fornøjelsen af, at løbe denne rute to gange. Første gang man kommer hjem til Atletikstadion, løber man forbi og anden gang løber man ind på stadion og i mål.

10 km løberne løber straks ind på Atletikstadion og i mål, når de vender hjem.

Der er væske-depoter to steder: Henholdsvis ude ved Fuglsangsø og ved Atletikstadion.

5 km ruten går også ud mod Fuglsangsø, men løberne/gængerne kommer kun næsten til ishockey hallen, vender så og løber/går hjem igen og direkte ind på Atletikstadion og i mål.

Alle tre ruter består af grusstier, asfalt og kunststofunderlag (stadion).

Børneruten: er uændret. Den er på 1,1 km og går fra Atletikstadion, rundt om Herning Gymnasium og igen ind på stadion. De der løber 2,2 km løber ruten 2 gange og kommer så først ind på stadion anden gang. Forældre må gerne følge deres børn rundt på ruten. 

Hent rute for børneløb